OM OSS


I april 2016 startet prosjektet Rap Clinic/Studio 51 i kjelleren på Villa Walle i Sandvika. Der var vi et par stykker som møttes hver mandag for å lage hip hop sammen. Siden den tid har prosjektet vokst og vokst. Vi har kommet oss opp fra kjelleren til store lokaler på Willa Valle og i 2021 var etterspørselen så stor, at vi åpnet helt nye lokaler i Smia på Stabekk. 


Fra å være kun et par stykker, er vi nå en stor gjeng som møtes hele uken gjennom. Vårt medlemsregister har passert 50 personer og det er per i dag venteliste for å bli med å lage musikk. 


Musikken har også utvikler seg. Fra å ha hip hop i fokus, kan våre medlemmer lage musikk innen hvilken sjanger de ønsker. Vi skriver tekster, produserer musikk og jobber målrettet for å publisere singler eller et helt album som bli gitt ut på vårt plateselskap Studio 51 og publiseres på Spotify, iTunes, Soundcloud og andre musikkanaler. Våre musikerne hyres inn til ulike oppdrag, og bare i oktober hadde vi fem ulike spillejobber.


Musikk gir tilgang til kunst og kreative opplevelser, gode erfaringer, identitetsdannelse og sosial deltagelse. Musikk gir dyptgripende opplevelser som virker inn på hele mennesket. Mange mennesker har ikke tilgang til musikk på grunn av begrensninger og utfordringer knyttet til sykdom, eller økonomiske, kulturelle og sosiale forhold. Vi ser musikk som en verdifull ressurs for alle og bruker dette aktivt i arbeidet mot vårt slagord: 


BEATS 4 RECOVERY.


De som jobber her, skal i størst mulig grad ha personlig erfaring med rus eller psykisk helse. Fokuset er selvstendig eller felles jobbing for å nå et mål, og alle er innforstått med at alle i prosjektet har sine utfordringer.


Rap Clinic/Studio 51 er ikke bare en mulighet for å få et sosialt nettverk, utfolde seg kreativt og drive med interesser du liker. Det kan også være med på å fremme gode rutiner og arbeidstrening. Syv tidligere medlemmer har blitt ansatt som gruppeledere for ulike prosjekter på huset.


I tillegg til musikk, driver vi med animasjon, video, dataspill og podcast. Vi ønsker flere medlemmer i de fleste av disse gruppene, så ta kontakt med oss for en uforpliktet prat om hva du vil gjøre i Rap Clinic.


Våre lokaler

Sandvika - Villa Walle

Stabekk - Smia

Villa_Walle
IMG_0122
layout-gallery-image6_edited1
IMG_0124
IMG_0121
4kk1uulmtqc1eykwlc6ml2e7pbzk9ry
Smia1Front-475x255
IMG_2729
Smia2-1
Smia2

STUDIO 51

LABEL/MANAGER

Vi har en managertjeneste for våre artister.

Vårt Label Studio 51 gir ut vår musikk.

ARTISTER


ENDRÉY (Omega)

Rapper fra Bærum som skriver sine egne tekster stort sett på engelsk og produserer mye selv. HIPHOP/RAP.


SMITH

Rapper fra Oppegård skriver sine tekster på norsk. HIPHOP/RAP.


Doc RUTH

Vår eminente kvinnlige artist fra Bærum POP/R&B.


Wish4More

Vår mann fra sweden som produserer fantastisk musikk en meget kreativ kar. HIPHOP/POP.


Big T Beats

Produsent fra Oslo og stifter av Rap Clinic prosjektet. (alle sjangere).


SinDre

Vår eneste produsent som også har et papir på dette, har vært med på mange artige prosjekter med mange artister, en nerd her på RC. HipHop/POP/R&B.


Andy Skywalker

Ung mann fra Rukan som nå bor på Nesodden, spiller Rock, viser, blues, roots og er med i bandet vårt Basement Flies. Guitar/Vokal.


BebLin

En jente fra Østfold, som har surret seg til Oslo området.

Hun har en meget flott stemme med stor og variert erfaring innen musikk. Jazz/Elektronisk/Rock og Pop.


Officer F

En flott fyr og musiker fra Bærum, som både synger og spiller flere instrumenter. Han produserer fengende flotte låter i flere sjangere.

Rock/folkemusikk.


JAK

En høy kar fra Aurskog, som lager Techno, Rock, Rap,  Edm. Gutten har en vannvittig kraftig og flott stemme som kan brukes i alle sjangere.

Vi gleder oss til at han skal gi ut sine låter her på Studio 51.

 

Smith´s Venner

3 Jævlig gærne karakterer som skriver artige tekster og produserer melodier om og for Smiths venner.


Leie av studio og kurs

Priser


STUDIO

STUDIO

Leie av studio pr. time uten tekniker

350,-

STUDIO

Leie av studio pr. time med tekniker.


550,-

KURS

LOGIC PRO X 

Nybegynner kurs basic over 5 timer

990,-

1790,-

LOGIC PRO X

Videregående kurs med fokus på mix/master over 10 timer

Alt dette er gratis for medlemmer som oppfyller våre kriterier.